Tjänster

Förutom ett brett och lokalt anpassat sortiment till yrkesfolk, erbjuder Markaryds Järn flera viktiga tjänster som förenklar din arbetsdag. Hos oss hittar du allt på ett ställe - både verktygen och infästningen men också branschanpassade utbildningar, kalibrering av dina momentnycklar och mycket mer.

Automatservice

Vi har stor erfarenhet av att sätta ut LagerAutomater som hjälper våra kunder att spara kostnader och få kontroll över sin förbrukning. Det är det mest effektivaste sättet att snabbt reducera sina kostnader upp till 40-50 % från dag 1! 

Läs mer

Utbildning

Idag ställs höga krav på säkerhet och arbetsmiljö. Med en välutbildad personal minimerar du risken för olyckor, sjukfrånvaro och skadeståndskrav.

Läs mer

LagerService

Låt oss ta hand om ditt lager! Vi tar totalansvar för skötseln och driften av ett för dig anpassat lager!

Läs mer

Klädtryck & brodyr

Vi hjälper dig att profilera ditt företag genom både klädtryck och brodyr. Vi är experter på profilering, låt oss hjälpa dig!

Läs mer

Fotscanning

På Markaryds Järn har vi fotscannern som analyserar dina fötter och ser vilka skor och sulor som passar just dig. 

Läs mer

Skärande

Våra säljande tekniker har lång erfarenhet och bred kunskap om svarvning, fräsning, borrning och gängning. Med vårt kontaktnät med flertalet leverantörer hittar vi lösningar som möter dina krav.

Läs mer

Produktmärkning

Letar du efter en effektiv och långvarig märkningslösning för dina verktyg och utrustning? Med vår nålpräglingstjänst kan vi erbjuda dig en pålitlig och långvarig märkning av alla typer av material. Ett smidigt sätt att hålla ordning och reda på arbetsplatsen. 

Läs mer

Slipning & lagning av klingor

Hos oss kan du få i stort sett alla typer av klingor slipade, oavsett vilken tandform eller vilket skärmaterial de har.

Läs mer

Maskinleasing

Leasa dina maskiner hos Markaryds Järn!

Läs mer

Hushållsprodukter

Vi erbjuder ett stort sortiment med allt från hushållsmaskiner och bestick till gjutjärnsgrytor och stekpannor!

Läs mer

Stäng